Neil Patrick Harris: Taikajengi ja suuri ennustaja

Taikajengi ja suuri ennustaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

On kulunut hieman aikaa siitä, kun B.B. Bosson ryökälemäinen kopla sai lentävän lähdön Ihmelähteiden kaupungista. Taikajengi harjoittelee yhä uusia temppuja, kun herra Dante Vernonin taikakauppaan saapuu vieras menneisyydestä: suuri ajatustenlukija madame Esmeralda eli herra Vernonin lapsuudenystävä Sandra Santos. Dantella, Sandralla ja muutamalla muulla oli aikanaan samanlainen nuorten maagikkojen kerho kuin Taikajengin muodostavilla Leilalla, Carterilla, Theolla, Ridleyllä, Ollyllä ja Izzyllä.

Taikajengi ja suuri ennustaja on Neil Patrick Harrisin lasten- ja nuortenromaanisarjan kakkososa. Kun enoaan paennut Carter oli sarjan ensimmäisen kirjan keskushahmo, on näkökulma nyt Leilan: orpotytön, jonka herra Vernon ja toinen herra Vernon adoptoivat pikkutyttönä orpokodista. Leilan suuri salaisuus on avain, joka oli ollut hänen mukanaan, kun hänet oli vauvana hylätty orpokotiin. Nyt avainta tarvitaan. Minkälaisia lukkoja se aukaiseekaan.

Kuten edeltäjänsä, myös Taikajengi ja suuri ennustaja on vauhdikas seikkailu, jonka lomassa ahkera pikku taikuri voi opetella hämmästyttämään yleisöään. Ohjeita oikeisiin temppuihin on kirjan sivuilla kosolti. Ohjeista tärkeimmät ovat: harjoittele, harjoittele ja harjoittele! Lopulta taikajengiläiset joutuvat laittamaan kaikki taitonsa koetukselle. Onko mikään ennallaan sen rytinän päätteeksi? Kelpo luettavaa alakouluikäiselle!

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...