Hannu Hautala ja Markku Tanttu: Telkän siipien soitto

Osta kirja itsellesi

Tämä pieni kirja on erinomainen lahja luonnonystävälle. Markku Tanttu ja Hannu Hautala ovat molemmat pitkän linjan tekijöitä, jotka ovat työskennelleet yhdessä monet kerrat.

Tässäkin kirjassa Tantun tekstit yhdistyvät Hautalan valokuviin. Hautala tunnetaan yhtenä Suomen merkittävimmistä luontokuvaajista, joten kirjan materiaaliksi on ollut tarjolla huikea valikoima kuvia. Kuvat ovat julkaisijan mukaan pääosin ennen julkaisemattomia, tekstit taas ovat ainakin osin peräisin aikaisemmista julkaisuista. 1970-luvun pikkukirjasten tekstien kierrättäminen tuskin haittaa ketään.

Telkän siipien soitto koskettaa varmasti suomalaisen luonnon ystävää. Minuun Hautalan kuvat tekivät suuremman vaikutuksen kuin tekstit, mutta kokonaisuus on yhtä kaikki harmoninen ja viehättävä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.