Hannu Hautala ja Markku Tanttu: Telkän siipien soitto : runokuvia keväästä kevääseen

Telkän siipien soitto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä pieni kirja on erinomainen lahja luonnonystävälle. Markku Tanttu ja Hannu Hautala ovat molemmat pitkän linjan tekijöitä, jotka ovat työskennelleet yhdessä monet kerrat.

Tässäkin kirjassa Tantun tekstit yhdistyvät Hautalan valokuviin. Hautala tunnetaan yhtenä Suomen merkittävimmistä luontokuvaajista, joten kirjan materiaaliksi on ollut tarjolla huikea valikoima kuvia. Kuvat ovat julkaisijan mukaan pääosin ennen julkaisemattomia, tekstit taas ovat ainakin osin peräisin aikaisemmista julkaisuista. 1970-luvun pikkukirjasten tekstien kierrättäminen tuskin haittaa ketään.

Telkän siipien soitto koskettaa varmasti suomalaisen luonnon ystävää. Minuun Hautalan kuvat tekivät suuremman vaikutuksen kuin tekstit, mutta kokonaisuus on yhtä kaikki harmoninen ja viehättävä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...