Joanne Harris: The Gospel of Loki

Osta kirja itsellesi

Joanne Harrisin vielä suomentamaton teos The Gospel of Loki kertoo Asgårdin taruston Lokin näkökulmasta. Loki on kujeilun jumala ja pistää Asgårdin aivan sekaisin, kuin kunnon paha poika konsanaan. Valitettavasti muut jumalat ovat hieman huumorintajutonta porukkaa.

Harris on uskollinen tarustolle ja näin ollen kirjassa edetään sattumus kerrallaan ja hivenen ilman juonta. Riimujen sinkoaminen ja langettaminen on melkein mekaanista. Loki itse on kuitenkin mahtava hahmo, joka luo kaaosta omaksi ilokseen ja välillä kostoksi. Loki on älykäs ja jopa hauska, mikä tekee hänen ilosanomastaan lukemisen arvoisen.

The Gospel of Loki on kirja hieman erilaisille fantasiakirjafanaatikoille, eli niille jotka ovat kiinnostuneet mytologioista ihan muuten vaan tai sitten Marvelin ja Avengersin innoittamana.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...