Joanne Harris: The Gospel of Loki

The Gospel of Loki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Joanne Harrisin vielä suomentamaton teos The Gospel of Loki kertoo Asgårdin taruston Lokin näkökulmasta. Loki on kujeilun jumala ja pistää Asgårdin aivan sekaisin, kuin kunnon paha poika konsanaan. Valitettavasti muut jumalat ovat hieman huumorintajutonta porukkaa.

Harris on uskollinen tarustolle ja näin ollen kirjassa edetään sattumus kerrallaan ja hivenen ilman juonta. Riimujen sinkoaminen ja langettaminen on melkein mekaanista. Loki itse on kuitenkin mahtava hahmo, joka luo kaaosta omaksi ilokseen ja välillä kostoksi. Loki on älykäs ja jopa hauska, mikä tekee hänen ilosanomastaan lukemisen arvoisen.

The Gospel of Loki on kirja hieman erilaisille fantasiakirjafanaatikoille, eli niille jotka ovat kiinnostuneet mytologioista ihan muuten vaan tai sitten Marvelin ja Avengersin innoittamana.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 268 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...