Robert Kirkman: The Walking Dead : Kolmas Kirja

The Walking Dead : Kolmas kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Elävät kuolleet jatkavat kävelyään The Walking Dead -sarjakuvassa. Egmontin kustantaman sarjan käännös on edennyt kolmanteen albumiin, joka sisältää sarjan lehdet 25–36.

Selviytymisjoukko on uusien haasteiden edessä. Vaarallisin uhka zombien valtaamassa maailmassa eivät olekaan epäkuolleet, vaan toiset selviytyjät. Kirjan keskiössä on häikäilemätön Kuvernööri joka on rakennuttanut muureilla suojatun yhteisön päähenkilöiden asuttaman vankilan lähistölle. Kuvernööri on pahemman kerran järjiltään, ja kuten arvata saattaa, ei ota uusia naapureitaan kovin positiivisesti.

Jos sarjakuvasta hakemalla hakee valitettavaa, niin se mikä minua hieman häiritsi, oli piirrettyjen hahmojen samankaltaisuus. Pahimmillaan tämä on naishahmojen kohdalla, joiden kanssa jouduin välistä miettimään kenestä on kyse.

The Walking Dead jatkaa korkealaatuisena. Sitä on helppo suositella zombisarjojen ystäville. Aloittaminen ensimmäisestä osasta lienee kuitenkin tarpeen. Herkimmille se ei myöskään kenties sovi, sillä paikoitellen sarjakuva on varsin väkivaltainen

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...