Robert Kirkman: The Walking Dead : Kolmas Kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Elävät kuolleet jatkavat kävelyään Walking Dead -sarjakuvassa. Egmontin kustantaman sarjan käännös on edennyt kolmanteen albumiin, joka sisältää sarjan lehdet 25-36.

Selviytymisjoukko on uusien haasteiden edessä. Vaarallisin uhka zombien valtaamassa maailmassa eivät olekaan epäkuolleet, vaan toiset selviytyjät. Kirjan keskiössä on häikäilemätön Kuvernööri joka on rakennuttanut muureilla suojatun yhteisön päähenkilöiden asuttaman vankilan lähistölle. Kuvernööri on pahemman kerran järjiltään, ja kuten arvata saattaa, ei ota uusia naapureitaan kovin positiivisesti.

Jos sarjakuvasta hakemalla hakee valitettavaa, niin se mikä minua hieman häiritsi, oli piirrettyjen hahmojen samankaltaisuus. Pahimmillaan tämä on naishahmojen kohdalla, joiden kanssa jouduin välistä miettimään kenestä on kyse.

Walking Dead jatkaa korkealaatuisena. Sitä on helppo suositella zombisarjojen ystäville. Aloittaminen ensimmäisestä osasta lienee kuitenkin tarpeen. Herkimmille se ei myöskään kenties sovi, sillä paikoitellen sarjakuva on varsin väkivaltainen

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

3 kommenttia

  1. Kappas, en tiennytkään että tästä on sarjakuvakin olemassa! Oletan siis, että kyseessä on samannimisen tv-sarjan pohjalta tehty sarjakuva? Ainakin tuo kuvauksesi osuu yks’ yhteen. Minun on p a k k o saada tämä! 🙂

  2. Samasta tarinasta molemmat juontavat juurensa. Kuitenkin niin päin että tv-sarja pohjautuu sarjakuvaan.

  3. Oho, enpä tiennyt tuota, vaikka olisihan se pitänyt arvata että (sarjakuva)kirja ensin ja sitten vasta filmatisointi. 🙂

    Tilasinkin samantien tuon ensimmäisen osan, toivottavasti tulee pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...