Holly Webb: Tiikeri, uhkarohkea kissanpentu

Tiikeri, uhkarohkea kissanpentu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Holly Webb on kirjoittanut yli 130 lastenkirjaa. Näiden rakenne keskittyy useimmiten pienen lapsen ja tämän lemmikin väliseen suhteeseen. Tiikeri, uhkarohkea kissanpentu lukeutuu juuri näihin. Se toimii niin iltasatuna nuoremmalle lapselle, kuin myös mahdollisesti ensimmäisenä kirjana, joka ei ole kuvakirja.

Avan perheeseen muuttaa kissanpentu, jolla on hurja nimi: Tiikeri. Tämä on seurausta sen raidallisesta turkista. Tiikeri saattaa olla olemattoman pieni, mutta sen seikkailuhalu on loputon. Valitettavasti se tarkoittaa että Tiikeri joutuu jatkuvasti ongelmiin. Yksi tällainen ongelma on, kun Tiikeri lähtee karkuteille. Onneksi Ava on neuvokas ja valmis tekemään paljon pelastaakseen kissansa.

Kirjassa on Sophy Williamsin tekemää mustavalkoista kuvitusta, joka piristää mukavasti kerrontaa. Esimerkiksi Tiikerin näkeminen tekee hahmosta huomattavasti eläväisemmän.

Kissanpennun ympärille rakentuva tarina on samaan aikaan vetovoimainen ja opettavainen lapsille. Kokonaisuutena Tiikeri, uhkarohkea kissanpentu on kiva kirja, jollaisia taatusti tarvitaan lukuharrastuksen alkuvaiheelle.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...