Anna James: Tilly and the Bookwanderers

Osta kirja itsellesi

Matilda eli Tilly rakastaa lukemista, mikä on hyvä, sillä hän viettää päivät pääksytysten isovanhempiensa ihanassa kirjakaupassa. Tilly uppoutuu tuttuihin klassikoihin löytäessään äitinsä taakseen jättämät kirjat. Kirjat ovat niin eläväisiä, että Tilly luulee jo näkevänsä joka paikassa kirjallisuuden tutuimpia hahmoja. Mutta kun eräänä päivänä kauppaan saapuu Liisa ja vie hänet oikeaan ihmemaahan, ei voi kyse olla pelkästä mielikuvituksesta. Tillyllä on lahja, jonka avulla hän pystyy menemään kirjoihin sisälle. Tilly saa huomata ettei ole ainoa ja että kirjoissa kuljeksiville on tiukat säännöt. Kun Tilly saa tietää, että hänen vanhempiensa kohtalo on salattu kirjoihin, eksyy Tilly pian ystävänsä kanssa kirjoihin perusteellisesti.

Tilly and the Bookwanderers on oivallinen sarjan aloitus, jonka toivoisi myös suomennettavan. Kirjojen maailmoihin uppoutuminen ja niissä seikkaileminen on pohjaton runsaudensarvi ja pidän kirjoista, joissa viitataan oikeisiin kirjoihin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...