Hannu Väisänen: Toiset kengät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Toiset kengät on tavallaan jatkoa kirjalle Vanikan palat. Olen lukenut myös sen ja juuri sen takia tartuin tähän toiseenkin kirjaan. Toiset kengät liikkuu Oulussa kuten edellinenkin kirja. Tässä kerrotaan nuoren pojan maailmasta äidittömässä perheessä. Kirjailija on taidemaalari ja se antaa maalauksellisen kuvan myös tekstiin. Kirja on nautittavaa luettavaa, jota voi lukea ihan kuka tahansa, sillä sen tarinan kulku kiehtoo kaikkia.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

3 kommenttia

  1. Vahikan palat, Toiset kengät, Kuperat ja Koverat, Taivaanvartijat. Väisäsen 4-osainen tarina äidittömänä kasvavan suurehkon sisarusparven Antero-pojasta. Tästäkin sanotaan, että omaelämäkerrallisen tarinan kukin kirja on itsenäinen teos ja ne voi myös sellaisina lukea. Olen ehdottoman toista mieltä. Kirjat kannattaa lukea ilmestymisjärjestyksessä. Itse olen lukenut kolme ensimmäistä ja neljäs odottaa tuossa vieressäni vuoroaan. Mielestäni parhain kolmesta ensimmäisestä on Toiset kengät. Saa nähdä, mitä neljäs osa tuo tullessaan.
    Hannu Väisänen osoittaa kirjoillaan olevansa monipuolinen taiteen tekijä.

  2. Tuo ensimmäinen kirja oin sii : Vanikan palat

  3. Kyllä on nyt vaikea kirjoittaa OIKEIN. … on siis … 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...