Carlos Da Cruz ja Heikki Nevala: Tutut oudot eläimet : 100+3 asiaa joita et eläinkunnasta tiennyt

Tutut oudot eläimet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kirja lupaa 100+3 asiaa, joita et eläinkunnasta tiennyt. Knoppitiedon uutuusarvo on toki lukijan eläintietämyksestä kiinni, mutta varsin herkullinen omituisten faktojen kattaus Tutut oudot eläimet -kirjassa on tarjolla. Tiesitkö esimerkiksi sitä, että matkijamustekala osaa matkia ainakin viittätoista eri eläintä?

Kirja esittelee eläimiä jaoteltuna maanosien mukaan. Eläimistä on melko lyhyet esittelyt. Lisäksi joukossa on tietokilpailukysymyksiä, joissa pitää tietää, mikä kolmesta uskomattomasta eläinfaktasta pitää paikkansa. Eläinvalikoima on monipuolinen, mukana on niin tutumpia kuin oudompiakin eläimiä. Kaksi suurta outoa suosikkiani, ai-ai ja kaljumyyrikkö, löytyvät luonnollisesti joukosta.

Kirjan kuvitus on ahkeran ja taitavan Carlos da Cruzin käsialaa. Tutut oudot eläimet on erinomainen teos luettavaksi vaikkapa eläimistä kiinnostuneelle, tiedonjanoiselle koululaiselle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...