Hanna Tuuri: Tuulen maa

Tuulen maa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tuulen maa on Irlannissa asuvan suomalaisen Hanna Tuurin kolmas omaelämäkerrallinen kirja, joka muistuttaa jonkin verran myös matkakertomusta. Lyhyehköt tekstit kertovat hänen omasta arkielämästään, saarivaltiosta, sen ihmisistä ja erikoisuuksista. Tuuri asuu irlantilaisen miehensä kanssa maaseudulla pikkukylässä. Kohtaamisilta amerikkalaisten ja englantilaisten kanssa ei voida välttyä sielläkään.

Tämä oli ensimmäinen lukemani Tuurin kirjoista, vaikka aikaisemmatkin ovat olleet lukulistalla pitkään. Pidin lukemastani ja ne toisetkin teokset täytyy kyllä saada joskus vielä luettua, jos ne ovat yhtään samantapaisia kuin tämä. Kirjan tyyli oli mukavan rauhallinen ja leppoisa. Tekstit olivat sopivan mittaisia ja niiden aiheet pääosin enemmän tai vähemmän kiinnostavia. Oli hyvä, ettei tästä ollut edes yritetty saada koko kirjan mittaista yhtenäistä tekstiä, pätkittäisyys toimi hyvin.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...