Nina Garnlund Saether: Tyynykirja : virkkaa, kirjo ja neulo 68 hurmaavaa ja hauskaa tyynyä

Osta kirja itsellesi

Tyynykirjassa on 68 tyynymallia joita voi luoda virkaten, kirjoen ja neuloen. Malleja löytyy perinteisistä pitsityynyistä aina hauskoihin ja söpöihin päänalusiin.

Kirjan tekijä on Norjasta, jonka huomaa muutamista malleista. Vaikka tyynyihin käytetään erilaisia materiaaleja ja muutamia erilaisia muotoja, keskittyy kirja enemmän päällyksiin ja itse tyynyjen koristeluun. Jos tyynyt eivät kiinnosta, voi näppärästi ideoida vaikkapa villapaidan.

Kirjontakuvioista on hyvänkokoiset ja selkeät mallit kirjan lopussa, joita on tarvittaessa helppo myös suurentaa. Virkkaus ja neulonta mallit on kirjoitettu auki mukavan selkeästi. Oma lempimallini on kirjottu lehtiartikkelityyny Titanicista.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...