Pirjo Iivonen: Unelmien huivit

Osta kirja itsellesi

”Olen aina rakastanut käsitöitä”, kertoo Pirjo Iivonen uuden kirjansa esipuheessa, ja tämä kyllä näkyy itse kirjassakin. Iivoselta on aiemmin ilmestynyt sukkakirja Unelmien silmukat (Moreeni 2015), joka sisälsi toinen toistaan herkullisempia sukkamalleja. Tällä kertaa Iivonen on siis keskittynyt huiveihin.

Kirjassa on pieni tekniikkaosuus, mutta perusteellista neuletekniikkaan opastamista kannattaa etsiä muualta. Mallitilkun tekeminenkin mainitaan, mutta itse asiassa huiveissa neuletiheydellä ei ole niin suurta merkitystä kuin puseroissa tai takeissa; monien ohjeiden kohdalla mainitaankin, että orjallista neuletiheyden mittaamista tärkeämpää on neulomisen jälki. Oleellista on, että neulottu pinta on kauniisti laskeutuva ja sopivan löyhä. Siksi huiveissa käytetäänkin usein normaalia isompia puikkoja.

Mahtava kirja taas kerran hyvältä kirjoittajalta ja mainiolta kustantajalta!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Tuija

Olen Tuija ja olen suhtautunut intohimoisesti kirjoihin ja lukemiseen jo yli 50 vuoden ajan. Myös työni on kirjojen parissa puurtamista, sillä toimin tietopalveluneuvojana Tampereen yliopiston kirjastossa. Luen mieluiten kaikkea laatukirjallisuutta dekkareita ja tyttökirjoja unohtamatta. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...