Jaakko Yli-Juonikas: Uudet uhkakuvat

Uudet uhkakuvat

Osta kirja itsellesi

Uudet uhkakuvat on novellikokoelma, jonka jokaisessa novellissa seikkailee nuori mies, Jaakko Yli-Juonikas. Mikään muu näitä novelleja ei sitten erityisemmin yhdistäkään.

Kokoelma on sullottu täyteen kaikenlaista kummallista. Osa aiheista on tunnistettavissa Yli-Juonikkaan myöhemmästä tuotannosta tutuiksi kiinnostuksenkohteiksi, esimerkiksi Neuromaanissa keskeiseen Riekkisten kavallusjuttuun viitataan tässäkin.

Muuten sitten pyöritäänkin mitä omituisempien aiheiden ympärillä. Ihan jokainen novelli ei ole täysosuma, tai ehkä ihan sinne päinkään, mutta useammankin novellin kohdalla saa kokea oivalluksia ja tyrskähdyksiä. Uudet uhkakuvat on parhaimmillaan hyvin kekseliäs ja erittäin hauska.

Yli-Juonikkaan isot kirjat voivat olla pelottavia ja Neuromaani kaikesta nerokkuudestaan huolimatta on rakenteeltaan lähes lukukelvoton. Näistä pienemmistäkin saa kuitenkin oivallisia lukukokemuksia. Tästä esikoisteoksesta on aivan hyvä lähteä tutustumaan Yli-Juonikkaan omituiseen maailmaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...