Nicole Smith: Uusi hame päivässä : 28 yksilöllistä mallia

Osta kirja itsellesi

Uusi hame päivässä on kunnianhimoinen kirja jopa hartaimmalle ompelijalle. Kirjan avulla voi halutessaan tehdä 28 erilaista hametta täydellisesti itselleen sopivaksi. Parasta on, että kirja neuvoo kuinka tehdä aivan omat kaavat, juuri itselleen sopivaksi, kunhan vain mittaa itsensä oikein tai merkkaa mitat valehtelematta.

Hameet on jaettu neljään eri ryhmään eli kietaisuhameisiin, suoriin hameisiin, viistoitettuihin hameisiin ja korkeavyötäröisiin hameisiin. Myös kaikki perusasiat kuten taskujen tekeminen ja vetoketjun kiinnittäminen käydään selkeästi läpi.

Vaikka kirjan avulla saankin tehtyä 28 erilaista hametta, en todellakaan saa tehtyä yhtä päivässä. Onneksi ei edes tarvitse. Mutta ainakin yhden täydellisen hameen aion itselleni tehdä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.