Eeva Ruoff: Vanhoja suomalaisia puutarhoja

Osta kirja itsellesi

Eeva Ruoff on koonnut kirjaan Vanhoja suomalaisia puutarhoja katsauksen suomalaisen puutarhataiteen historiasta. Kirja lähtee liikkeelle keskiajan luostarien puutarhoista ja lopussa päädytään 1900-luvun alkupuolen kartanopuistoihin.

Kirjassa on paljon kiinnostavia vanhoja valokuvia ja piirroksia. Tekstiä kirjassa on kuitenkin aika paljon, mutta riippuu lukijasta, että onko sitä liikaa. Itse löysin kirjasta paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja paikkoja, joissa olisi kiva päästä käymään joskus.

Kirja soveltuu selailtavaksi kaikille Suomen historiasta ja puutarhoista kiinnostuneille. Muualla maailmassa sijaitsevista vanhoista puutarhoista Eeva Ruoff on tehnyt kirjan Puutarhataiteen helmiä — Kuuluisia eurooppalaisia puutarhoja (Tammi 2005).

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...