Reijo Mäki: Vareksen vaeltava viisaus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos ei jaksa keskittyä Reijo Mäen dekkareihin, mutta haluaa naureskella niille oiville sutkautuksille, on tutustuttava kirjaan Vareksen vaeltava viisaus. Voisi se joku väittää, että siitä on viisaus kaukana, mutta minä taas väittäisin, että viisautta on monenlaista.

Opuksen on koonut toimittaja Ruuhio, jonka on siis pitänyt lukea kaikki Mäen dekkarit. On niin ollen saanut koottua kaikista mieleenpainuvimmat lausahdukset. Jonkinlaista ryhmittelyä on myös harrastettu. Kun on lukenut Reijo Mäen kirjoja, tuntuu, että ne lausahdukset toimivat paremmin siellä tarinan sisällä.

Voisin kuitenkin kuvitella, että tälläisellä kirjalla on menekkiä juuri niitten käsissä, joissa ei muuten kirja kulu. Toisaalta, kun lukee nämä vaeltavat viisaudet, voi hyvässä saumassa käydä niin, että haluaakin lukea jonkin niistä kirjoista, vaikkapa kaikki!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...