Tuija Lehtinen: Vauhdin huumaa, vintiöt

Vauhdin huumaa, vintiöt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirjan päähenkilöinä on kolme eri-ikäistä veljestä Nikke, Vesa ja Roope, jotka kaikki kolme harrastavat karting-autoilua. Vesa kiinnostuu isoveli-Roopen puheiden perusteella dragster-kiihdytysajamisesta.

En tiedä mitään kartingista tai mistään muustakaan kilpa-autoilusta, enkä ole kokeillut lajia. Sitä ei kuitenkaan ole kirjassa liikaa mukana, vaan tavallisella arkielämällä on teoksessa iso osansa. On itse asiassa todella kiinnostavaa, että vaihteeksi lastenkirjan henkilöhahmolla on vähän epätavallisempi harrastus.

Tartuin kirjaan alunperin vain siksi, koska sen kirjoittaja on Tuija Lehtinen. Sain sitten viihdyttyä hetken kirjan parissa, vaikken periaatteessa sen kohderyhmään kuulukaan. Teos tuntuu olevan suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille pojille, ehkä 8–11-vuotiaat ovat suunnilleen oikea ikäluokka.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...