Tuija Lehtinen: Sirkuskoira Rico

Sirkuskoira Rico

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sirkuskoira Rico on ensimmäinen osa Tuija Lehtisen lastenkirjasarjassa. Sen (ihmis)päähenkilönä on 10-vuotias Arttu, joka on sirkusperheestä ja nyt kiertueella kesälomansa aikana. Hän löytää koiranpennun, joka saa nimen Rico. Pentu lähtee sirkuksen mukaan ja aiheuttaa kaikenlaisia tilanteita matkan varrella.

Pidin kirjasta, koska pidän Lehtisen kirjoitustyylistä ja sirkus on kivan eksoottinen tapahtumaympäristö kirjalle. En ole aikaisemmin tainnutkaan lukea hänen lastenkirjojaan, joten oli hauska tutustua siihenkin puoleen.

Suosittelen kirjaa alakouluikäisille, sekä tytöille että pojille. Erityisesti koirista tai sirkuksista kiinnostuneille tämä on hyvä valinta, toki myös muille.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...