Edie Eckman: Villiä virkkausta : 144 ympyrää, kuusikulmiota, kolmiota, neliötä, ja muuta kuviota

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kun jokin on muodissa jälleen, vanhatkin ideat tekevät näyttäviä comebackejä.

Villiä virkkausta -kirjassa on virkkauspalojen ohjeita joista voi koota melkein mitä tahansa hiuskoristeista kokonaiseen peittoon. Kun kuvioita on tarpeeksi, vain mielikuvitus on rajana, mutta kirjassa on hyviä vinkkejä ainakin alkuun. Kuvioita ja malleja on mielin määrin ja värit voi tietenkin valita oman mielensä mukaan. Parasta kirjassa on, että ohjeet ovat sekä kirjoitettu että kuvitettu: jokainen virkkaaja, jonka tunnen tykkää käyttää vain jompaakumpaa ohjeistusta malleissa.

Itse en ole virkkauksen ammattilainen ja itse tehty torkkupeitto onkin haaveena, mutta realistisempi tavoite on saada kissalle peitto jouluksi. Virkkauspaloilla on kuitenkin kiva harjoitella, koska lankoja ei tarvita niin paljon ja jo yhdestä palasta saa tehtyä vaikka lasinalusen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...