Liisa Stenberg: Vuosi Japanissa : opas arkeen ja elämään vieraassa kulttuurissa

Osta kirja itsellesi

Vuosi Japanissa on opas pidempiaikaisesti Japaniin esimerkiksi opiskelemaan tai töihin lähteville. Se sisältää huomionarvoisia käytännön asioita, kulttuurillisia seikkoja ja vinkkejä mielenkiintoisista paikoista. Kirjasta löytyy monia lähtijälle hyödyllisiä juttuja japanilaisesta arjesta. Lisäksi pidempiä aikoja siellä töissä tai opiskelemassa olleet kertovat pieniä käytännön kokemuksiaan ja sattumuksia.

Monet kirjassa olleet jutut sopivat etukäteisinformaatioksi myös lyhyemmäksi aikaa Japaniin lähteville. Esimerkiksi liikkumiseen ja syömiseen liittyvät osiot ovat käyttökelpoisia myös matkailijoille, jotka ovat reissussa lyhyemmän ajan. Osittain kirja onkin hivenen matkaopasmainen.

En ole itse käynyt koskaan Japanissa, enkä ole ehkä ihan heti menossakaan, mutta silti kirja kiinnosti sen verran, että sen selailuun upposi melko kauan aikaa. Ehkä pitäisikin lähteä seuraavaksi Aasian suuntaan….

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...