Chuck Sambuchino: When Clowns Attack : A Guide to the Scariest People on Earth

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Oletko koskaan miettinyt miten klovnit ovat aina niin pirteitä tai miksi he ylipäätään käyttävät niin paljon meikkiä..? Epäilyttävää eikö totta? Tämä kirja todistaa vihdoinkin, että klovnit ovat vain materiaalia painajaisille.

When Clowns Attack on antaumuksella tehty kirja. Siinä perehdytään erilaisiin klovneihin, niiden käyttämiin aseisiin kuten epäilyttävän isoihin kenkiin sekä todistetaan, että klovnit ovat syypäitä moniin historian katastrofeihin. Kirjailijan klovnifobiasta saa kiittaa Stephen Kingin kuuluisaa Pennywisea Se-kirjasta.

Omasta mielestäni on mainiota, että kirja on tehty. Se on hauska, järjetön ja samalla todiste siitä, ettei pelko klovneja kohtaa ole ainutlaatuista tai edes järjetöntä. Klovnit ovat olleet lähiaikoina esillä, mutta eivät missään muodossa hyvällä tavalla. On siis aika unohtaa hauskat ja ystävälliset synttäriklovnit ja opetella suojautumaan niiltä kaikin tavoin.

Klovneja on kaikkialla ja niitä tulee välttää henkensä uhalla.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...