Matthew Inman: Why My Cat Is More Impressive Than Your Baby

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ihanan huonoa huumoria etenkin lapsettomille. Jos sinulla on lapsia tai rakastat lintuja, kirja ei välttämättä naurata. Lasten hankkimisesta ja perheestä on kukkinut huumori jo kauan, mutta lapsettomuus on edelleen tabu ja Suomessa jopa “kansallinen” ongelma.

Why My Cat Is More Impressive Than Your Baby ylistää kissaa ja lemmikkejä vauvan sijaan. Perheellisillä on monia yhdistäviä tekijöitä, kuten myös kissanomistajilla. Jokainen kissan ihmisorja tietää, että söpöinkin pörröpeppu on murhanhimoinen mulkero, jota ilman ei voisi kuitenkaan elää. Välillä kissa vs. vauva -aiheesta ajaudutaan pieruihin ja koiriin. Syvemmin kirja on kuitenkin lämminhenkinen ja jopa terapeuttinen. Vauvaa ei ole pakko hankkia, koska jonkun muun mielestä se on elämän tarkoitus, elämän idiootit ovat paljon siedettävämpiä, kun heidät kuvittelee söpöiksi koiriksi ja satunnainen murha lieventää stressiä… Kirjaa ei kannata ottaa kirjaimellisesti.

Arvostan kirjaa jo pelkän rohkean aiheen vuoksi, mutta kirja nauratti myös oikeasti. Kissat ovat maailman parhaita terapeutteja ja jo selkeitä maailman herroja – halusi tai ei.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...