Matthew Inman: How to tell if your cat is plotting to kill you

Osta kirja itsellesi

The Oatmeal on hyvin suosittu nettisarjakuva ja tämä on järjestyksessään toinen kokoelma Oatmealin sarjakuvia kirjamuodossa. Edeltäjä 5 Very Good Reasons to Punch a Dolphin in the Mouth oli sekalainen kokoelma juttuja, tähän kirjaan on sen sijaan koottu vain ja ainoastaan kissa-aiheisia sarjakuvia.

Kuten edellisessäkin kokoelmassa, osa jutuista on nettisivuilta tuttuja – muun muassa mainiot Bobcatsit – ja osa tekee ensiesiintymisensä. Tyyli on taattua Oatmealia, eli huumorin taso vaihtelee, mutta hyvä maku ei pääse missään vaiheessa estämään menoa.

Kirjaa kelpaa suositella kaikille huonon huumorin ystäville, mutta erityisesti kissanystävät saavat tästä kirjasta paljon irti. How to tell if your cat is plotting to kill you on erinomainen lahjaidea kissoista pitävälle ystävälle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.