Matthew Inman: How to tell if your cat is plotting to kill you

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

The Oatmeal on hyvin suosittu nettisarjakuva ja tämä on järjestyksessään toinen kokoelma Oatmealin sarjakuvia kirjamuodossa. Edeltäjä 5 Very Good Reasons to Punch a Dolphin in the Mouth oli sekalainen kokoelma juttuja, tähän kirjaan on sen sijaan koottu vain ja ainoastaan kissa-aiheisia sarjakuvia.

Kuten edellisessäkin kokoelmassa, osa jutuista on nettisivuilta tuttuja – muun muassa mainiot Bobcatsit – ja osa tekee ensiesiintymisensä. Tyyli on taattua Oatmealia, eli huumorin taso vaihtelee, mutta hyvä maku ei pääse missään vaiheessa estämään menoa.

Kirjaa kelpaa suositella kaikille huonon huumorin ystäville, mutta erityisesti kissanystävät saavat tästä kirjasta paljon irti. How to tell if your cat is plotting to kill you on erinomainen lahjaidea kissoista pitävälle ystävälle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...