Patricia A. McKillip: Winter Rose

Osta kirja itsellesi

Sisarukset Rois ja Laurel ovat toistensa vastakohdat: Rois on villi ja vapaa, Laurel rauhallinen kodinhengetär. Yhtä kaikki sukutilalleen naapuriin palaava Corbet Lynn saa molemmat sijoiltaan.

Corbet Lynnin isä tappoi oman isänsä, joka viimeisellä henkäyksellään kirosi poikansa. Kirouksen mysteeri vetää Roisia puoleensa vahvasti. Laurel taas tuntee toisenlaista vetoa Corbetiin.

Tam Lin -legendaan perustuva kirja on enemmän satu kuin perinteinen fantasiakirja. McKillip on erinomainen kirjoittaja ja Winter Rose kauniisti kirjoitettu teos, jossa tunnelmaa riittää. Itse olisin kaivannut ehkä hieman vauhdikkaampaa juonta, mutta kelpasi tämä näinkin. Tunnelmallinen talvikertomus maistuu, kun kunnollisesta talvesta ei ole tietoakaan…

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Vinkkisi sai tarttumaan taas vaihteeksi McKillipiin, ja kyllä kannatti. Hän kirjoittaa niin kauniisti, ja tarina oli niin kohtalokas, että sydämeni särkyi… silleen hyvällä tavalla tietenkin. Suosittelisin myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...