Gabrielle Grillo ja Lucy Sweet: WTF Knits

WTF Knits

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

WTF Knitsistä kiinnostuin vain ja ainoastaan nimen perusteella, söpö kansi ei myöskään haitannut. Kuten usein, idea on alkanut internetin ihmeellisestä maailmasta. Ensin tuli crochet, mikä vei virkkauksen aivan uuteen ulottuvuuteen – mitä kaikkea kivaa voikaan virkata ja kutoa. Kun kaikki amigurumi-maskotit on tehty on aika luoda itse. Erikoisimmat teokset päätyvät internetiin ja sitä kautta vaikka minne.

Kirjaan on taidolla tehty ja erikoisella mielikuvituksella summattu lankaisia teoksia. Teokset sekä hymyilyttävät että kauhistuttavat ja saavat kyllä miettimään että mitä hittoa. Käsitöiden ei tarvitse olla kaunista tai söpöä eikä missään nimessä tylsää hommaa. Kirjan tuotot menevät nimeltä mainitsemattomaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

WTF Knits ei esittele ohjeita, vaan se on enemmänkin kuvakirja teoksista. Kirja on hauska mutta ei niinkään hyödyllinen, eli lahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea ja hyvä huumorintaju.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...