Tom Gauld: You’re All Just Jealous of My Jetpack

Osta kirja itsellesi

Tom Gauldin strippejä on julkaistu The Guardian -lehdessä ja nyt niitä saa myös siistissä paketissa kirjamuodossa. You’re All Just Jealous of My Jetpack on nauruhermoja kutkuttava paketti vähäeleistä ja älykästä kirjallista huumoria.

Ei tarvitse olla suurikaan kirjallisuudenharrastaja ymmärtääkseen Gauldin huumoria, mutta sivistys auttaa – ja googlailu. Muuten olisi jäänyt epäselväksi, miksi Eric Gillin tavallisesta päivästä kertovassa stripissä joka toinen ruutu on sensuroitu. Wikipedia-artikkelin lukemisen jälkeen en ihmettele enää. Kaikkea sitä sarjakuvista oppii.

Keskimääräinen strippi on hyvä, varsinaisia huteja on vähän ja joukossa on aivan erinomaisia neronleimauksia. Tom Gauld on tekijä, jonka nimi pitää pistää mieleen vastaisen varalle.

 

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.