Tom Gauld: You’re All Just Jealous of My Jetpack

You're All Just Jealous of My Jetpack

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tom Gauldin strippejä on julkaistu The Guardian -lehdessä ja nyt niitä saa myös siistissä paketissa kirjamuodossa. You’re All Just Jealous of My Jetpack on nauruhermoja kutkuttava paketti vähäeleistä ja älykästä kirjallista huumoria.

Ei tarvitse olla suurikaan kirjallisuudenharrastaja ymmärtääkseen Gauldin huumoria, mutta sivistys auttaa – ja googlailu. Muuten olisi jäänyt epäselväksi, miksi Eric Gillin tavallisesta päivästä kertovassa stripissä joka toinen ruutu on sensuroitu. Wikipedia-artikkelin lukemisen jälkeen en ihmettele enää. Kaikkea sitä sarjakuvista oppii.

Keskimääräinen strippi on hyvä, varsinaisia huteja on vähän ja joukossa on aivan erinomaisia neronleimauksia. Tom Gauld on tekijä, jonka nimi pitää pistää mieleen vastaisen varalle.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...