Oliver Jeffers: Ystävä avaruudessa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ystävä avaruudessa on kuvakirja, joka kertoo pienen pojan ystävyydestä avaruusolennon kanssa. Poika lähtee lentämään ja laskeutuu kuuhun, kun koneesta loppuu bensa. Siellä hän tapaa marsilaisen, jonka alus on hajonnut. Molempien kulkupelit saadaan kuitenkin kuntoon.

Kirja sopii luultavasti parhaiten pienemmille lapsille, kun kouluikää lähestyville tämä saattaa olla ehkä vähän turhan simppeli. Tekstiä on aika vähän ja kuvituksen tyylikin on aika yksinkertainen. Kokonaisuutena tämä on joka tapauksessa sen verran hyvä, että aion etsiä saman kirjailijan muut teokset luettavaksi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...