Suuri suomalainen grillikirja

Patrik Spåra ja Sari Spåra: Suuri suomalainen grillikirja

Suuri suomalainen grillikirja on osuvasti nimetty. Kirja on suomalainen ja kieltämättä isokokoinen.Se on myös näyttävästi kuvitettu ja omiaan herättämään ruokahalua. Kirja keskittyy resepteihin. On kanaruokia, kalaruokia, liharuokia, pizzaa ja burgereita, kasvisruokia, jäklkiruokia ja erilaisia lisukkeita kuten salaatteja, kastikkeita, maustevoi... Lue koko vinkki »
Suklaata

Elisabeth Johansson: Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

Voiko suklaata rakastava ihminen olla enempää innoissaan, kun saa käteensä 265-sivuisen opuksen suklaasta?! Herkullisen ihanaa! Suklaata-kirja on oiva tapa tutustua tarkemmin suklaaseen ja siitä tehtäviin herkkuihin. Kirjaan on koottu paljon tietoa kaakaosta ja kaakaopavuista, niiden alkuperästä ja käyttötarkoituksista. Terveellistä raakasuklaat... Lue koko vinkki »

Ben Fordham ja Felipe Fuentes Cruz: Aitoa Meksikon ruokaa

Felipe Fuentes Cruzin ja Ben Fordhamin kirjassa Aitoa Meksikon ruokaa tutustutaan autenttisiin meksikolaisiin ruokaresepteihin. Kirja on värikylläinen ja pirteä. Ravintoloitsijakaksikon kirjassa pyritään aitoihin meksikolaisiin makuihin, ja autenttisuudesta tingitään vain vähän. Jo ensisivuilla ennen varsinaisia ruokareseptejä lukijalle neuvotaa... Lue koko vinkki »