Ruokasankarit-kirjan kannessa on piirroskuva pojasta ja mäyrästä pukeutuneina sankariviittoihin ja naamioihin. Kannessa on kuvattuna myös paljon erilaisia kasviksia ja hedelmiä.

Eveliina Netti ja Anni Pyykkö: Ruokasankarit

Ruokasankarit aloittaa uuden Venni ja Lyly -kirjasarjan, jossa Venni tutkii pehmolelumäyrä Lylyn kanssa erilaisia asioita. Ruokasankarit-kirjassa tutkitaan ruoka-asioita. Vennille hoetaan yhtenään, ettei ruokaa saa heittää roskiin. Miksi ei? Mitä väliä sillä on? Lyly onneksi tietää ja avaa asiaa. Mistä ruoka tuli lautaselle? ”Iskä sen siihen lai... Lue koko vinkki »
Ripaus kurkumaa

Gelawej Viyan: Ripaus kurkumaa : Lähi-idän keittiö

Onnistuneen ruokakirjan tunnistaa siitä, että se herättää lukijassa välittömän innon päästä kokeilemaan kirjassa esiteltyjä reseptejä ja ruokalajeja ja Gelawej Viyanin Ripaus kurkumaa : Lähi-idän keittiö onnistuu tässä erinomaisesti. Kirjoittajan omaan Kurdistanin, Iranin ja Turkin alueilta lähtöisin olevaan lapsuuden ja nuoruuden makumaisemaan tuk... Lue koko vinkki »
Taste of Lapland

Helena Lylyharju ja Kari Martiala: Taste of Lapland

Ruokatoimittaja, valokuvaaja Kari Martiala ja keittiömestari Helena Lylyharju tekivät viisivuotisen löytöretken Lappiin. Sen pohjalta syntyi Lapin makuja – luonnonläheinen, erämaan rauhaa huokuva matkakirja. Samalla se on ylistyslaulu rikkaalle lappilaiselle ruokakulttuurille. Nyt kirja on ilmestynyt myös englanniksi: Taste of Lapland. Jos Lappi... Lue koko vinkki »