Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Tähän asti kätevin tapa lukea Kirjavinkkejä on ollut RSS-syötteen tilaaminen. Sitä se on edelleen, mutta tarjoamme nyt RSS-syötteen rinnalle myös kätevän sähköpostitilauksen. Se ei vaadi mitään erityisohjelmia tai sen kummempia teknisiä taitoja, vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Parhaimmillaan sähköpostitilaus on, jos lukee sähköpostinsa ohjelmalla, joka osaa näyttää HTML-muotoisia viestejä. Sellaisia ovat esimerkiksi kaikki web-selaimella toimivat sähköpostit ja erinomaisen suositeltava Mozilla Thunderbird.

Sähköpostitilauksen tekeminen on helppoa. Käy tilaussivulla antamassa sähköpostiosoitteesi ja vahvista tilaus pian postilaatikkoosi kolahtavasta vahvistusviestistä, niin olet listallamme. Sen jälkeen saat kaikki Kirjavinkkien uudet arvostelut sähköpostiisi. Viestejä tulee korkeintaan yksi päivässä, noin puolen päivän aikaan. Tämä viesti sisältää kaikki edellisen viestin jälkeen tulleet vinkit.

Sähköpostipalvelun tuottaa Feedburner, joka on luotettava yritys. Olemme vakuuttuneita siitä, että Feedburner ei kaupittele tilaajien sähköpostiosoitteita ulkopuolisille. Tilaus on myös helppo lopettaa, mikäli haluaa (toivomme toki, ettet halua!).

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi!