Andrzej Sapkowski: Tulikaste

Tulikaste

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Noituri Geraltin seikkailut jatkuvat siitä, mihin Halveksunnan ajassa jäätiin. Geralt haavoittui Thaneddilla ja kadotti kasvattityttärensä Cirin. Nilfgaardin keisari haluaa edelleen Cirin puolisokseen, joten heti kun jalkeille pääsee, Geralt ottaa suunnan kohti Nilfgaardia tarkoituksenaan pelastaa Ciri.

Geraltilla on oivallista matkaseuraa: vanhan tutun runoilija Valvatin lisäksi mukana on jousensa kanssa äärimmäisen tappava metsästäjä Milva ja matkan varrella joukkoon liittyy muutakin mielenkiintoista väkeä. Matka ei silti ole helppo, sillä sota Nilfgaardin ja pohjoisten valtakuntien välillä käy täydellä teholla. Nilfgaard onkin viimeinen suunta, johon järkevä ihminen matkustaisi. Geraltia ei kuitenkaan aja eteenpäin järki.

Tulikaste on kiinnostava kirja, joka vie Geraltin ja Cirin tarinaa jälleen mukavasti eteenpäin. Luvassa on uusia mielenkiintoisia käänteitä. Geraltin tarinan lisäksi sivujuonteena seurataan, kuinka velhot rakentavat salassa juoniaan ja Cirinkin kuulumisista pysytään selvillä. Matkan varrella joudutaan kirjan nimen mukaisesti moneen kertaan erilaisiin tulikasteisiin.

Suositus on selvä: jos et ole vielä Geraltiin tutustunut, nyt viimeistään kannattaa tarttua Viimeiseen toivomukseen ja aloittaa tämä upea fantasiasarja alusta. Kirjasarja on fantasian huippua ja Tapani Kärkkäisen suomennoskin ensiluokkaista työtä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...