Heather Lodinsky: 150 neulottua ja virkattua kuviota

Kansi: 150 neulottua ja virkattua kuviota

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuolaatko True Blood -tv-sarjassa vilahtelevien kotoisten vilttien perään? Tai haluaisitko tehdä käsitöitä pieni urakka kerrallaan? Ehkä kavereiden kanssa yhteistyössä? Tämä kirja vastaa kaipuuseesi.

Nimensä mukaisesti kirjassa on ohjeet 150 erilaisen tilkun neulomiseen ja virkkaamiseen. Muotoja on joka lähtöön: neliöistä ja muista monikulmioista pyörylöihin, tähtiin ja niin edelleen. Kuvitustilkkujen värit on valittu niin kauniisti, että ohjeet todella inspiroivat ryhtymään töihin.

Kirjassa on esteettiset ja tekniset ohjeet myös palasten yhdistelemiseksi viltiksi, tyynyksi tai miksi tahansa pinnaksi. Neuvoja löytyy myös langan valitsemiseen, ja kolmesta vaikeustasosta löytyy kaikentaitoisille jotakin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...