Melody Griffiths: 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin

201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Melody Griffiths on jo tullut tutuksi käsitöiden ystäville. Hänen neulonta- ja virkkauskirjojaan ovat useat suomalaiset kustantajat kääntäneet vuosien kuluessa; itse asiassa käsillä oleva teos on toinen painos Multikustannuksen 2007 julkaisemasta kirjasta.

Tämä kirja sisältää useita viehättäviä malleja. Alussa on kukkakuvioita, sitten pitsiliinoista ja päiväpeitteistä tuttuja malleja ja lopuksi hyvinkin erilaisia kuvioita, jopa kaikki aakkoset ja esimerkiksi eri eläimiä kohokuvioina ruuduissa. Käyttötarkoituksia näille varmasti löytyy; pienet ja nopeasti valmistuvat kukat sopivat sellaisinaan vaikkapa vaatteiden koristeiksi, ja paloista voi koota perinteiseen tapaan peitteitä ja tyynyjä. Kirjan lopussa on myös muutama vaate- ja asustemalli.

Aivan aloittelijan kirja tämä ei ole; helponkin näköiset kuviot vaativat tasaisen virkkuukäsialan ja tarkan ohjeen seuraamisen. Kokeneempi virkkaaja löytää kyllä monta ihastuttavaa mallia. Oikeastaan olisin kaivannut vain vähän enemmän ideoita eri kuvioiden yhdistelystä.

Joka tapauksessa Moreenikustannus on jälleen kerran tehnyt hienon työn julkaistessaan uuden kädentyökirjan, joissa sillä on jo hyvä perinne, ja joka toivottavasti saa edelleen jatkoa!

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...