Gregg Olsen: Äidin julma syli

Äidin julma syli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Gregg Olsenin Äidin julma syli on true crime -kirja ahdistavasta aiheesta. Siinä kerrotaan Tanya Reidin, kolmen lapsen äidin tarina. 

Tanya Reidin Morgan-tytär kärsi usein hengityskatkoksista, ja hän menehtyi vain yhdeksän kuukauden ikäisenä kätkytkuolemaan. Tyttärensä kuoleman jälkeen Tanya synnytti pojan, jonka nimeksi tuli Michael. Michael alkoi pian oireilla samalla tavalla kuin Morgan. Tanyan käytös ja Michaelin jatkuvat hengityskatkokset alkoivat vähitellen herättää huomiota. Mitä jos Tanya aiheutti Michaelin kohtaukset? Saattoiko Tanya olla vastuussa Morganin kuolemasta? 

Traumatiimi ja syyttäjä tutkijoineen alkoivat selvittää Tanya Reidin lasten oireilua. Tutkijoiden oli pakko miettiä, voisiko Tanyalla olla välillinen Münchausen -oireyhtymä. Oireyhtymässä vanhemmat satuttavat lapsiaan saadakseen myötätuntoa ja huomiota. 

Äidin julma syli -kirjassa käydään läpi Tanya Reidin elämää. Olsen on haastatellut Tanyaa ja kaikkia hänen lapsiinsa ja elämäänsä liittyviä osapuolia. Olsenin kirjassa seurataan myös Tanyan oikeudenkäyntiä. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 314 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...