Baru: Auringon valtatie

Osta kirja itsellesi

Karim Kemal on parikymppinen nuorimies, jolla on huono maine. Naisten kanssa menoa kuitenkin riittää, myös varattujen. Auringon valtatie lähtee käyntiin tilanteesta, jossa Karim jää kiinni varatun naisen sängystä. Aviomies on valitettavasti vähän ärhäkämpi tapaus, joten Karim joutuu pakenemaan henkensä edestä. Mukaan pakomatkalle joutuu myös Karimin ystävä Alexandre.

Pakomatka vie miehet pitkin auringon valtatietä Pariisista kohti Marseillea. Matkalla törmätään niin väkivaltaisiin rekkakuskeihin kuin huumediilereihinkin, joten vauhtia, vaikeuksia, seksiä ja väkivaltaa riittää yhden reissun tarpeiksi.

Alun perin Japanissa julkaistu Auringon valtatie on vauhdikas lukuelämys. Sivuja riittää päälle 400, mutta niin on tarinassakin käänteitä. Kepeää, toiminnallista sarjakuvaviihdettä kaipaaville Auringon valtatie on nappivalinta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...