Baru: Auringon valtatie

Auringon valtatie

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Karim Kemal on parikymppinen nuorimies, jolla on huono maine. Naisten kanssa menoa kuitenkin riittää, myös varattujen. Auringon valtatie lähtee käyntiin tilanteesta, jossa Karim jää kiinni varatun naisen sängystä. Aviomies on valitettavasti vähän ärhäkämpi tapaus, joten Karim joutuu pakenemaan henkensä edestä. Mukaan pakomatkalle joutuu myös Karimin ystävä Alexandre.

Pakomatka vie miehet pitkin auringon valtatietä Pariisista kohti Marseillea. Matkalla törmätään niin väkivaltaisiin rekkakuskeihin kuin huumediilereihinkin, joten vauhtia, vaikeuksia, seksiä ja väkivaltaa riittää yhden reissun tarpeiksi.

Alun perin Japanissa julkaistu Auringon valtatie on vauhdikas lukuelämys. Sivuja riittää päälle 400, mutta niin on tarinassakin käänteitä. Kepeää, toiminnallista sarjakuvaviihdettä kaipaaville Auringon valtatie on nappivalinta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...