Jesse Jacobs: Avaruusmeduusa / Nuori safariopas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pieni sarjakuvanlipare sisältää kaksi tarinaa Jesse JacobsiltaAvaruusmeduusa kertoo siitä, kuinka painovoiman todellinen luonne selvisi, painovoima ehtyi ja ihmiskunta muuttui avaruudessa vaeltavaksi meduusaksi. Nuori safariopas taas kuvaa nuoren safarioppaan 40 yön koettelemusta hirviömäisten olentojen parissa.

Jälki on melko yksinkertaista, selkeää ja omituista. Tyylistä tulee vahvasti mieleen Tom Gauld (jonka You’re All Just Jealous of My Jetpack on upea!), piirrosjälki on aika samantyylistä. Toimii. Kirjan formaatti on vekkuli, pitkä ja kapea, eli yksi kolmen ruudun strippi sivulla eikä juuri tyhjää tilaa ympärillä.

Mukavan omituinen pieni sarjakuva. Jacobsin tyylistä voi pälyillä näytteitä vaikkapa One Million Mouths -blogista.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...