Elina Jyväs: Baking instinct : Eleanora Von Smöörin herkkujen aateliset

Baking Instinct

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Baking instinctia makeampaa leivontakirjaa saa kyllä hakea. Kirja on saanut alkunsa Eleanora Von Smöörin blogista ja hänen intohimostaan makeaan. Harva tuskin pystyy noudattamaan Von Smöörin ruokaympyrää, mutta kunnon sokerihumalan kirjan avulla kyllä saa. Muista kokeilla erilaisia sokereita.

Kirjasta löytyy paljon tuttujakin herkkuja, kuten macaronit taikka tuulihatut, mutta löytyi myös uusia tuttavuuksia, kuten Napoleonin hatut ja Laventeli-nektariinikakku. Baking instinct ei ole ylittämätön leivontakirja mutta asenne on kohdillaan ja itse kirja on kaunis.

Baking instinct on muistutus siitä, että elämässä pitää olla myös nautintoja, eikä vain ainaisia dieettejä. Syökäämme baakkelseja.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...