Elina Jyväs: Baking instinct : Eleanora Von Smöörin herkkujen aateliset

Osta kirja itsellesi

Baking instinctia makeampaa leivontakirjaa saa kyllä hakea. Kirja on saanut alkunsa Eleanora Von Smöörin blogista ja hänen intohimostaan makeaan. Harva tuskin pystyy noudattamaan Von Smöörin ruokaympyrää, mutta kunnon sokerihumalan kirjan avulla kyllä saa. Muista kokeilla erilaisia sokereita.

Kirjasta löytyy paljon tuttujakin herkkuja, kuten macaronit taikka tuulihatut, mutta löytyi myös uusia tuttavuuksia, kuten Napoleonin hatut ja Laventeli-nektariinikakku. Baking instinct ei ole ylittämätön leivontakirja mutta asenne on kohdillaan ja itse kirja on kaunis.

Baking instinct on muistutus siitä, että elämässä pitää olla myös nautintoja, eikä vain ainaisia dieettejä. Syökäämme baakkelseja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...