Ulla Karlström ja Cecilia Lundin: Vastapoimittua

Kenellepä eivät marjat, hedelmät tai kasviket maistuisi. Ne voi hankkia tilanteen mukaan metsästä, puutarhasta tai kaupasta. Mitä sen jälkeen, kun raaka-aineet ovat kotona odottamassa, että niille tehdään jotain? Vastapoimittua antaa tähän hyviä vinkkejä. Kirjan aluksi käydään läpi eri säilöntämenetelmiä vähän historiaankin viitaten. Monen retke... Lue koko vinkki »

Elina Jyväs: Baking instinct : Eleanora Von Smöörin herkkujen aateliset

Baking instinctia makeampaa leivontakirjaa saa kyllä hakea. Kirja on saanut alkunsa Eleanora Von Smöörin blogista ja hänen intohimostaan makeaan. Harva tuskin pystyy noudattamaan Von Smöörin ruokaympyrää, mutta kunnon sokerihumalan kirjan avulla kyllä saa. Muista kokeilla erilaisia sokereita. Kirjasta löytyy paljon tuttujakin herkkuja, kuten macar... Lue koko vinkki »

Elisabeth Johansson: Suklaata : raakasuklaa, kakut & jälkiruoat, juomat & jäätelöt, praliinit & tryffelit

Voiko suklaata rakastava ihminen olla enempää innoissaan, kun saa käteensä 265 sivuisen opuksen suklaasta?! Herkullisen ihanaa! Suklaata -kirja on oiva tapa tutustua tarkemmin suklaaseen ja siitä tehtäviin herkkuihin. Kirjaan on koottu paljon tietoa kaakaosta ja kaakaopavuista, niiden alkuperästä ja käyttötarkoituksista. Terveellistä raakasuklaa... Lue koko vinkki »