Tiia Koskimies: Suomalainen smoothiekirja : terveelliset herkut kotimaisista raaka-aineista

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tiia Koskimiehen Suomalainen smoothiekirja on tosiaan suomalaiseen makuun tehty. Smoothie -kirjoja on paljon tarjolla mutta usein ne ovat sen verran kansainvälisiä, ettei välttämättä joka kirjasta löydy ohjetta esimerkiksi puolukka-punajuuri -smoothieen tai lakkamokkaan.

Suomalaiset raaka-aineet on otettu hienosti käyttöön. Kirjasta löytyy myös tuttuja raaka-aineita kuten mansikka ja vesimeloni. Ohjeet ovat yksinkertaisen helppoja, joilla jokainen kotikokki saa smoothiensa onnistumaan.

Sisältö on jaettu moneen eri osaan. Kirjan alkuun on annettu tilaa erilaisille marjoille ja pieni osio myös smoothieohjeille ja niiden tulkitsemiselle. Kirjan sisältä löytyy sopivia smoothieita aamiaiseksi, lounaaksi ja välipalaksi sekä jälkiruoaksi. Löytyypä osio ja ohjeita myös hoitaviin smoothieihin. Hoitavista mainittakoon muun muassa päänsäryn taltuttaja ja rasvanpolttaja.

Tässä herkullisessa smoothiekirjassa on paljon ohjeita, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin hyvää!

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 867 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...