Chris Tanner ja James Tanner: Jätskiä : Kylmää hyvää : jäätelöt, jäädykkeet, sorbetit

Jätskiä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Oletko joskus halunnut kokeilla jäätelön valmistusta kotona? Tässä kirja, jossa on yli 30 ohjetta kotitekoiseen jäätelöön, sorbettiin ja jäädykkeisiin. Kirjan ovat kirjoittaneet veljekset James ja Chris Tanner. Veljekset ovat kasvaneet Englannissa, josta heidän pyörittämiään ravintoloita löytyykin pari kappaletta.

Ohjeet ovat selkeitä ja kuvat herkullisia. Jokainen ohje sisältää kaksi vaihtoehtoa valmistaa jäätelö. Joko jäätelökoneella tai ilman. Tämä onkin hyvä lisä ohjeisiin, sillä jokaisella tuskin on kotonaan jäätelökonetta.

Kirja sisältää ohjeita muun muassa vaniljajäätelöstä maito-hunajajäätelöön, laventelijäädykkeestä jäiseen kermaliköörikohokkaaseen siideri-omenasorbettia unohtamatta. Kirjan loppupuolelta löytyy vielä muutama ohje ruokaisaan jäätelöön. Miltähän maistuisi herne-ranskankermajäätelö? Hyvä jäätelö kaipaa päälleen tietysti kastiketta ja siihen pulmaan ratkaisu löytyykin heti alkupuolelta, jossa on ohje muun muassa kinuskikastikkeeseen.

Tämä kirja on ehdottomasti hyvä lisä jokaisen kotikokin jälkiruokakirjavalikoimaan!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...