Ulla Karlström ja Cecilia Lundin: Vastapoimittua

Osta kirja itsellesi

Kenellepä eivät marjat, hedelmät tai kasviket maistuisi. Ne voi hankkia tilanteen mukaan metsästä, puutarhasta tai kaupasta. Mitä sen jälkeen, kun raaka-aineet ovat kotona odottamassa, että niille tehdään jotain? Vastapoimittua antaa tähän hyviä vinkkejä.

Kirjan aluksi käydään läpi eri säilöntämenetelmiä vähän historiaankin viitaten. Monen retkeilijän suosima kuivaaminen on vanhin tapa säilöä luonnon tai puutarhan herkkuja. Pakastaminen taas helpointa ja nykyään suosituinta.

Säilöntävinkkien ja ohjeiden jälkeen siirrytään kirjan runkoon eli eri resepteihin. Neljässä kategoriassa käsitellään hedelmät, marjat, sienet ja kasvikset. Pääpaino on mehuissa, hilloissa ja marmeladeissa, mutta kasvisten puolelta löytyy ohjeita pikkusuolaisiinkin.

Värikkäästi kuvitettu, hyödyllinen kirja, jonka selkeät ohjeet ovat avuksi sekä säilöntä- että valmistusvaiheessa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...