Vastapoimittua

Ulla Karlström ja Cecilia Lundin: Vastapoimittua : ota talteen hedelmät, marjat, sienet ja vihannekset

Kenellepä eivät marjat, hedelmät tai kasviket maistuisi. Ne voi hankkia tilanteen mukaan metsästä, puutarhasta tai kaupasta. Mitä sen jälkeen, kun raaka-aineet ovat kotona odottamassa, että niille tehdään jotain? Vastapoimittua antaa tähän hyviä vinkkejä. Kirjan aluksi käydään läpi eri säilöntämenetelmiä vähän historiaankin viitaten. Monen retke... Lue koko vinkki »
Vege

Vege : herkullista kasvisruokaa

Gummerus julkaisee Voi Hyvin -lehden parhaita kasvisruokareseptejä Vege-kirjassa. Vege on perinteinen ruokareseptikirja. Kirjaan on koottu ruokalajeja alkuruoista jälkiruokiin ja juomiin, ja kuvat ovat hienoja. Julkkiksia, elämänohjeita tai tunnelmakuvia Vege-kirjasta ei löydy: nyt pääosassa on ruoka. Amatöörin koekeittiö kokeili kirjan kukka... Lue koko vinkki »

Jakob Fridholm ja Paul Svensson: Paulin keittiössä : vihreät viettelykset

Kun Paul Svensson, Strömsöstäkin tuttu televisiokokki ja yksi Ruotsin johtavista keittiömestareista kirjoittaa ruoasta ja ruoanlaitosta, ei hänen täydellistä omistautumistaan asialleen voi olla huomaamatta. Paul kirjoittaa rakkaudestaan ruokaan – koko sydämestään. Tässä järjestykseltään toisessa keittokirjassaan Paul keskittyy esiintuomaan vihre... Lue koko vinkki »