Carl Barks: Carl Barksin sankarit : Tupu, Hupu ja Lupu

Carl Barksin sankarit: Tupu, Hupu ja Lupu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Carl Barksin sankarit -sarjassa esitellään Aku Ankan hoivissa kasvavat Tupu, Hupu ja Lupu. Kukaan ei erota ankanpoikia kuin lakin väristä, mutta sillä ei ole väliä, sillä veljekset pitävät tiukasti yhtä. 

Tupuun, Hupuun ja Lupuun keskittyvässä sarjakuvakirjassa lukija saa tutustua veljenpoikiin monipuolisesti: sarjoissa he ovat sekä koulua pakenevia nulikoita, yksinhuoltajasetäänsä urheasti suojelevia poikia että sudenpentumaisen kunniallisia ja hyviä nuorukaisia. Aika on kulkenut kuitenkin armollisesti Barksin kotikuriajatusten ohi, joten kirjassa ne toimivat lähinnä kuriositeettina. Ankkalinna, jossa kukaan lapsista ei asu vanhempiensa kanssa ja kaikki perhesuhteet ovat omalaatuisia (mutta sydämellisiä), on muutenkin astetta erikoisempi kaupunki. 

Ankka-sarjojen suomennokset ovat aina olleet laadukkaita, eikä tasosta tingitä nytkään. Tupu, Hupu ja Lupu ovat hyvää seuraa lapsille ja lapsenmielisille. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...