Ben Elton: Chart Throb

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tappavan kuuluisassa Elton käsitteli Big Brotherin, nyt ovat vuorossa kykyjenetsintäsarjat. Calvin Simms on Simon Cowelliakin julmempi menestystuottaja, joka joutuu lähes mahdottomalta tuntuvan haasteen eteen – mutta Simmsille mikään ei ole mahdotonta.

Juoni ei ole Chart Throbin paras puoli. Sen sijaan kurkistus tosi-tv:n kulisseihin ja siihen, kuinka lopputulosta manipuloidaan häikäilemättä on varmaa viihdettä kaikille tämäntyyppisiä sarjoja katsoneille. Eltonin terävän satiirinen ote on varmasti monin tavoin liioiteltua ja kärjistettyä, mutta pistää miettimään, kuinka paljon tuottajilla oikeastaan onkaan valtaa katsojiin ja kilpailijoihin. Viihdyttävä kirja on taattua Eltonia.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...