Ben Elton: Eedenistä vikaan

Osta kirja itsellesi

Vuonna 1993 ilmestynyt kirja saatiin suomenkielisenä vasta viime vuonna, mutta se on yhä ajankohtainen. Osa materiaalista on hieman 90-lukuista, mutta osa kenties aikaisempaakin osuvampaa. Uhkaava ekokatastrofi ja mainonnan ja kaupallistumisen yliote maailmasta jaksavat viihdyttää.

Elton on britti – sen huomaa viimeistään terävästä EU-kritiikistä. Taitava sanailija luonnostelee herkullisen karikatyyrimäisiä hahmoja. Kirjan henkilöt eivät ole niinkään kiinnostavia henkilöitä, joista lukija välittäisi, kuin juonen apuvälineitä, joita eliminoidaan tarpeen vaatiessa.

Kirjan juoni tarjoaa herkullisia käänteitä, räiskyvää toimintaa, ronskia seksiä, petoksia, murhia, jännitystä – niin, ja uhkaavan maailmanlopun. Eedenistä vikaan on takuuvarmaa viihdettä, jossa kätkee sisäänsä purevaa satiiria.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...