Jonathan Carroll: A Child Across the Sky

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Philip Strayhorn tavoitteli nuorena menestystä Hollywoodissa. Menestys antoi odottaa itseään, kunnes Strayhorn löi läpi kauhuelokuvillaan. Sen jälkeen Strayhornilla on kaikki: rakkautta, rahaa ja mainetta. Eräänä päivänä menestyksekäs mies kuitenkin ampuu koiransa ja itsensä. Miksi?

Strayhornin ystävä, niin ikään menestynyt elokuvaohjaaja Weber Gregston toivoo vastauksen löytyvän Strayhornin jättämiltä videonauhoilta. Vastausta ei tule, sen sijaan nauhoilla on varsin yllättävää kuvamateriaalia ja viesti haudan takaa.

Hämmentävä kirja on samaa Answered Prayers -jatkumoa kuin Bones of the Moon. Kirjoissa esiintyy samoja henkilöitä ja tämä viittailee edeltäjäänsä sen verran ahkerasti, että suosittelisin melkeinpä Bones of the Moonin lukemista ensin, vaikka välttämätöntä se ei ole.

Olen lukenut valtaosan Carrollin kirjoista ja pitänyt kaikista, myös tästä. Sittenkin A Child Across the Sky on Carrolleista ehkä vähiten suosikkini. Juoni on outo, ehkä vähän liiankin outo, eikä loppuratkaisu vastannut riittävän moneen kysymykseen. Kenties luin kirjan vähän liian kiireiseen aikaan, enemmän aikaa tai toinen lukukerta auttaneisi asiaan. Sekavuudestaan huolimatta kirjassa oli kuitenkin paljon hyvää.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...