Lewis Trondheim: The Curse of the Umbrella

Kansi: The Curse of the Umbrella

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nämä pienet, aika arkiset, päiväkirjamaiset sarjakuvamerkinnät olivatkin yllättävän sympaattisia. Enpä olisi uskonut, että junalla matkustamisesta ja sarjakuvafestivaaleilla vierailemisesta saa piirrettyä näin hykerryttäviä lukuhetkiä.

Onnistumista tietysti edesauttaa, jos on palkittu, mielenkiintoinen sarjakuvantekijä, joka voi tiputella juttuihinsa Christophe Blainin kaltaisia nimiä. On yksi juttu kirjoittaa siitä, että sylkäisee jonkun päälle tämän pyynnostä, ja ihan toinen, jos se joku on Manu Larcenet

Mausteena löyhää tarinaa kertovilla stripeillä on vähän pakkomielteitä, maailmanmatkaamista ja herkkä väritys vesiväreillä.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...