Paul Dini: Dark Night : A True Batman Story

Dark Night

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Dark Night ei ole supersankaritarina, vaan tosi tarina todellisesta maailmasta, jossa supersankareita ei todellakaan ole, vaikka maailma niiden ympärillä pyörisikin.

Paul Dini kertoo oman tarinansa sarjakuvan voimin. Dini kasvoi sarjakuvien keskellä ja aikuisena pääsi ammattinörtiksi käsikirjoittamaan sarjakuvia ja animaatioita. Hän on ollut töissä muiden muassa Warner Brosilla ja keksinyt seikkailuja lempihahmolleen Batmanille. Eräänä päivänä huonojen treffien jälkeen Dinin kimppuun hyökätään ja hänen maailmansa saa uuden suunnan.

Dark Night on yhtä mukaansatempaava kuin fiktiivinen supersankarisarjakuva. Dinin tarina on kerrottu sydäntäsärkevästi, mutta silti itseironisesti, eivätkä vastoinkäymiset taltuta huumorintajua. Makaaberista huumorintajusta elämän synkimmällä hetkellä syntyi lopulta yksi kaoottisimmista ja mielenkiintoisimmista hahmoista sarjakuvamaailmassa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...