Timo Parvela: Ella ja Sampan urotyöt

Ella ja Sampan urotyöt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ellan ja kavereiden tekemisiä päästään seuraamaan jälleen kerran. Samppa haluaa Batman-kokoukseen, muttei saa äidiltään lupaa. Siksi kaverit keksivät, että hänen on suoritettava Herkuleksen tapaan urotekoja, jotta äiti suostuisi. Tehtävien soveltaminen nykymaailmaan ei ole helppoa ja matkan varrella on useita mutkia.

Laadullisesti kirja on samaa tasoa kuin sarjan aikaisemmatkin osat, vaikkei jostain syystä tuntunut ihan yhtä hauskalta kuin muut kirjat. Tässä on kuitenkin mukana eri tavalla vakavampiakin asioita, esimerkiksi koulukiusaamista ei ole aikaisemmin sarjassa oikeastaan käsitelty. Vaihtelun vuoksi oli kivaa, että Samppa oli nostettu enemmän päähenkilöksi muiden lapsihahmojen joukosta.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...