Eskarilainen

Osta kirja itsellesi

Aiemmin esittelemääni Oppi ja ilo -sarjaan kuuluvat tärkeänä osana puuhakorttipakat. Nopeasti laskettuna pakkoja on ilmestynyt jo reilut kolmekymmentä, joten suosiota näyttäisi riittävän, eikä ihme. Kätevä formaatti, näpsäkästi mukana kulkeva korttipakka sekä uudelleen ja uudelleen käytettävyyden mahdollistavat pyyhittävät kortit ja tussi tekevät pakoista mitä oivallisinta puuhaa vaikkapa matkoille tai tilanteisiin, joissa viihtyminen muuten tuntuu haasteelliselta.

Eskarilainen -puuhakortit tarjoavat monipuolisia, lapsen taitoja kehittämään suunniteltuja tehtäviä noin viisi-kuusivuotiaille. Ne on jaoteltu symbolein kuuteen eri osa-alueeseen: käden ja silmän yhteistyöhön ja hienomotoriikkaan, loogiseen päättelyyn, havainnointiin ja hahmottamiseen, tunnetaitoihin, matemaattisiin valmiuksiin sekä sanavarastoon ja äidinkieleen.

Korttien parissa eskarilainen pääsee puuhailemaan hyvin erilaisten tehtävien parissa, joista toiset sopivat toisten ja toiset toisten ajattelutavoille paremmin. Peliin saa pistää sekä tunteita että logiikkaa. Näin ollen tehtävät tuottavat varmasti myös haasteita, eivätkä aina onnistu ensiyrittämällä. Harjoitus kuitenkin tekee mestarin ja vaikka kortit periaatteessa onkin tarkoitettu lapsen itsenäiseen puuhailuun, eivät aikuisen apu ja kannustus ole koskaan negatiivinen asia.

Kaikin puolin laadukas pakkaus ansaitsee ilman muuta suosituksen.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...