Ville Haapasalo ja Kauko Röyhkä: ”Et muuten tätäkään usko” : Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

”Et kuitenkaan usko…” kertoi Ville Haapasalon uran alkuvaiheista Venäjällä. Nyt sarjan toisessa osassa on päästy 2000-luvulle. Meno ei suinkaan rauhoitu, päin vastoin – jutut käyvät entistäkin hullummiksi. Venäjällä esimerkiksi Dancing on Ice -tv-formaatti otetaan pykälää vakavammin ja sarjan kuvaukset ovat viedä Haapasalolta hengen.

Kirjassa kerrotaan myös Haapasalon suosituista 30 päivää -matkaohjelmista. Haapasalo kertoo esimerkiksi suomensukuisten kansojen ankeista oloista.

Viimeaikaiset tapahtumat Venäjällä ja Ukrainassa tuovat kirjalle uutta ajankohtaisuutta. Kirja on onneksi sen verran tuore, että Krimin valtaus on ehtinyt mukaan ja Haapasalo pääsee kertomaan asiasta venäläisen näkökulman.

Kuten edellisessäkin kirjassa, kirjurina on Kauko Röyhkä ja kirjaa kuvittavat Juha Metson mielenkiintoiset valokuvat Venäjältä. Kirjan edeltäjä oli erittäin suosittu ja vastaavaa menestystä on helppo povata tälle toisellekin osalle, sen verran vetäviä jutut edelleen ovat. Jos pidit edellisestä osasta, kannattaa tämä toinenkin ehdottomasti lukea.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 860 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...